Test / Shprehni një dëshirë dhe zgjidhni një petale të kësaj luleje magjike… - Gazeta Express
string(73) "test-shprehni-nje-deshire-dhe-zgjidhni-nje-petale-te-kesaj-luleje-magjike"

Fun

Gazeta Express

23/09/2022 22:58

Test / Shprehni një dëshirë dhe zgjidhni një petale të kësaj luleje magjike…

Fun

Gazeta Express

23/09/2022 22:58

Shprehni një dëshirë dhe zgjidhni një petale të kësaj luleje magjike…

Blu

Lulja me siguri do të plotësojë dëshirën tuaj. Por për disa arsye ju do të duhet të prisni kohë. Mos u shqetësoni, mund të bëni disa gjëra të mira gjatë pritjes.

Jeshile

Ju e meritoni që dëshira juaj të plotësohet. Ju keni bërë çdo përpjekje për të realizuar ëndrrën tuaj dhe jeni të sigurt se do të realizohet në të ardhmen e afërt. Megjithatë, ju jeni pak të rraskapitur dhe nuk mund ta shijoni faktin se ëndrra juaj do bëhet realitet. Bëni mirë të shkoni në një udhëtim relaksues për të rimbushur energjitë.

Lejla

Dëshira do të realizohet, në qoftë se ju përpiqeni pak më shumë. Por besoni pasi të arrini atë që doni. Ju do të shpërbleheni për meritat dhe zellin tuaj. Për më tepër, në të ardhmen e afërt, ju pret një ofertë shumë e favorshme.

E kuqe

Dëshira juaj do të realizohet, por në mënyrën më të papritur. Nëse doni të shpejtoni gjërat, kërkoni ndihmë tek i/e dashura ose një mik i vërtetë dhe pastaj ëndrra juaj do të tejkalojë të gjitha pritjet tuaja.

Portokalli

Dëshira juaj mund t’ju sjellë shumë probleme. Vendosni ëndrrat tuaja në pritje për të paktën dy ose tre muaj. Tani nuk është një kohë e favorshme. Megjithatë, mos u bëni merak, ju keni një jetë të lumtur dhe jeni me fat në shumë gjëra.

E verdhë

Kjo petale fluturon shumë larg. Mjerisht, dëshira juaj nuk do të realizohet shumë shpejt. Megjithatë, në të ardhmen, portofoli juaj do mbushet plot me para.

Rozë

Dëshira juaj është shumë e komplikuar. Ju po përjetoni një ritëm shumë të shpejtë të jetës dhe nuk jeni duke i dhënë dëshirave tuaja një shans për t’u realizuar. Ju duhet të ndryshoni perceptimin për jetën. Bëni diçka të këndshme për veten. Ndjeni gëzimin e momentit. Dhe një javë më vonë dëshira juaj do të realizohet. /Revista Psikologji