Test: Mënyra se si e mbani stilolapsin zbulon personalitetin tuaj - Gazeta Express
string(64) "test-menyra-se-si-e-mbani-stilolapsin-zbulon-personalitetin-tuaj"

Fun

Gazeta Express

03/10/2022 10:30

Test: Mënyra se si e mbani stilolapsin zbulon personalitetin tuaj

Fun

Gazeta Express

03/10/2022 10:30

Testet psikologjike janë një mjet i rëndësishëm për të mësuar më shumë për veten dhe për të forcuar marrëdhëniet tona me të tjerët. Sot ky test vjen për të zbuluar shumë për personalitetin tuaj dhe shtron disa pyetje të rëndësishme: Si e mbani stilolapsin tuaj? Pse mënyra se si e mbajmë është e ndryshme nga pjesa tjetër? Çfarë do të thotë kur e vendosni midis gishtit tregues dhe të mesit? A e mbani atë me gishtin tregues dhe gishtin e madh, apo e vendosni midis gishtit të madh, treguesit dhe gishtit të mesit? A e mbani me gishtin e madh dhe i mbuloni të gjithë gishtat e tjerë?

Ajo që duhet të bëni për të kuptuar se çfarë do të thotë për personalitetin tuaj, është të merrni një stilolaps ose një laps në duar tani dhe të shkruani diçka. Vini re mënyrën e saktë se si e mbani atë.

  1. Stili i mbajtjes: Midis gishtit të madh, treguesit dhe gishtit të mesit

Nëse e mbani stilolapsin në këtë mënyrë, atëherë ekspertët arrijnë në përfundimin se ju keni një personalitet të dyfishtë. Nga njëra anë, jeni shumë kritikë ndaj njerëzve dhe nga ana tjetër, bëheni jashtëzakonisht të sjellshëm dhe bujarë me ta. Jeni të kënaqur me gjërat më të vogla por në të njëjtën kohë gjithçka mund t’ju mërzitë. Shpesh jeni të kapur nga perfeksionizmi juaj dhe nuk dëshironi të bëni kurrë gabime, ndërkohë që ju pëlqen gjithmonë të analizoni dhe të nxirrni përfundime arbitrare.

  1. Stili i mbajtjes: Midis indeksit dhe mesatares

Nëse e mbani në këtë mënyrë, ju pëlqen ta jetoni jetën në maksimum. Ju shijoni edhe gjërat më të thjeshta në jetë dhe falni dhe harroni lehtë. Ju argumentoni se jeta është shumë e shkurtër për t’u humbur dhe për t’u përqendruar në negative, kështu që lehtë bëheni një burim frymëzimi dhe admirimi. Ju nuk merrni asgjë për zemër dhe përpiqeni të thjeshtoni gjithçka.

  1. Stili i mbajtjes: Me gishtin e madh, duke mbuluar pjesën tjetër të gishtave

Nëse e mbani stilolapsin në këtë mënyrë, keni shumë ambicie dhe nuk i vendosni asnjë kufi ëndrrave tuaja. Shpesh i mbianalizoni situatat dhe stresoheni për gjithçka, ndërkohë që lëndoheni po aq lehtë. Ju jeni i besueshëm dhe ai person që do të jetë gjithmonë aty për familjen dhe miqtë e tyre.

  1. Stili i mbajtjes: Midis gishtit tregues dhe gishtit të madh

Në këtë rast, ekspertët arrijnë në përfundimin se ju jeni një person mjaft misterioz, ju pëlqen procesi i të mësuarit dhe ju pëlqen të fitoni njohuri dhe përvoja të reja. Jeni ekstrovert dhe vëzhgoni gjithçka. Ju jeni shpirti i grupit dhe ju pëlqen të eksploroni vende të reja. Nuk ju pëlqen të zbuloni ndjenjat tuaja të vërteta sepse keni frikë se mos lëndoheni, por kjo ju çon në një shtypje të akumuluar.