Të flesh lakuriq dhe të hash shegë: Sekret për seksin më të mirë të jetës - Gazeta Express
string(72) "te-flesh-lakuriq-dhe-te-hash-shege-sekret-per-seksin-me-te-mire-te-jetes"

Fun

Gazeta Express

27/09/2022 9:22

Të flesh lakuriq dhe të hash shegë: Sekret për seksin më të mirë të jetës

Fun

Gazeta Express

27/09/2022 9:22

Disa njerëz preferojnë të flenë zhveshur, të tjerë preferojnë të veshin një bluzë të gjerë, e disa kënaqen me kompletet e pizhameve.

Por të flesh nudo sigurisht që ka përfitimet e veta. Sipas Daily Star, ju qëndroni më të freskët në muajt e nxehtë të verës, dhe në dimër mund të përqafoheni me një trup të nxehtë.

Sipas një studimi, të flesh zhveshur ka të ngjarë të keni një jetë seksuale më të mirë sesa ata që flenë veshur.

Ekspertët nga Innerbody zbuluan se disa burra luftojnë me kënaqësi nëse nivelet e tyre të testosteronit janë jashtë presionit.

Në një sondazh me më shumë se 1000 burra, ekspertët shikuan se çfarë kanë bërë burrat për të rritur testosteronin e tyre dhe për të përmirësuar jetën e tyre seksuale.

Studimi zbuloi një lidhje midis meshkujve që flenë të qetë dhe kënaqësisë më të lartë seksi. Meshkujt që hanë shpesh shegë ishin gjithashtu më të lumtur me jetën e tyre seksuale.

Nga ata që mendonin se jeta e tyre seksuale mungonte, burrat pranuan se kishin provuar disa taktika të çuditshme dhe të pazakonta, duke përfshirë nxirjen e testiseve të tyre (28% e meshkujve).

Një tjetër 20 për qind e meshkujve të anketuar thanë se u përpoqën të merrnin pilula testosteroni. Duhet të theksohet se disa meshkuj e ruajnë dëshirën seksuale në nivele relativisht të ulëta të testosteronit.

Ndërsa për disa meshkuj, libidoja mund të vonojë edhe me nivelet normale të testosteronit