Pyetjet që partnerët duhet t’i bëjnë njëri-tjetrit - Gazeta Express
string(49) "pyetjet-qe-partneret-duhet-ti-bejne-njeri-tjetrit"

Fun

Gazeta Express

27/09/2022 22:03

Pyetjet që partnerët duhet t’i bëjnë njëri-tjetrit

Fun

Gazeta Express

27/09/2022 22:03

Kur ka qenë hera e fundit që keni pasur një bisedë kuptimplotë me partnerin tuaj?

Bisedat intime mund të rrisin besimin, mirëkuptimin dhe bashkëpunimin në marrëdhënie, duke rritur afërsinë emocionale me partnerin. Çiftet që krijojnë lidhje të thella tregojnë një shkallë të lartë mirëqenieje dhe anëtarët mbeten të interesuar për njëri-tjetrin përgjithmonë ose më mirë, për sa kohë që ata mund të ushqejnë lidhjen.

Një mënyrë e mirë për të ushqyer lidhjen përfshin ndihmën e kuriozitetit, në zbulimin e njëri-tjetrit dhe rinovimin e vetes!

Këtu janë 25 pyetje për të filluar!

A e dini cilat ishin fjalët e para që folët si fëmijë? Kur mësuat të ecni?

Çfarë ju pëlqeu më shumë në vendin ku jeni rritur? Çfarë ju pëlqeu më pak?

Çfarë pune keni dashur të bëni si fëmijë dhe pse?

Çfarë apo kush ka ndikuar më shumë në zgjedhjet tuaja të jetës?

Si keni ndryshuar që nga shkolla e mesme e deri më sot?

A ju kujtohet se çfarë keni menduar kur më patë për herë të parë?

Cilat janë tre karakteristikat e mia që të bënë të biesh në dashuri me mua?

Kur mendoni për mua, cili është imazhi i parë që ju vjen menjëherë në mendje?

Në ditët e para, a mund të më thoni diçka që keni bërë për të më bërë përshtypje dhe pushtuar mua?

Po unë apo marrëdhënia jonë ju shqetësoi dhe ndoshta tani keni mësuar të pranoni?

A mund të më thoni diçka për ju që ju shqetësoi dhe ndoshta me kalimin e kohës keni arritur ta pranoni?

Diçka që ju ngushëllon dhe që ju pëlqen në përditshmërinë tuaj sot?

A e dini se cila është pasuria juaj më e vlefshme?

Çfarë mendon se i mungon jetës tënde?

A kanë ndryshuar qëllimet tuaja me kalimin e viteve? Si?

Si mendoni se keni ndryshuar vitin e fundit? Si kam ndryshuar?

Çfarë ju pëlqen, ju emocionon dhe ju emocionon më shumë gjatë kësaj periudhe?

Çfarë ngjyre përshkruan marrëdhënien tonë intime?

Cila fjalë i përgjigjet ngjyrës që keni zgjedhur?

Çfarë mund të bëjmë, së bashku, për të përmirësuar intimitetin tonë?

Nëse do t’ju duhej të zgjidhnit një markë (një emër kompanie dhe një logo) për marrëdhënien tonë, cila do të ishte ajo?

Kush ose çfarë ju streson më shumë në jetën tuaj? Sepse?

Si më imagjinoni mua pas 10 vitesh?

Si e imagjinoni veten?

Çfarë keni bërë për të dalë nga momenti më i errët i jetës suaj?