Lum ato nëna që lindin në tetor, çfarë kanë të veçantë fëmijët e këtij muaji - Gazeta Express
string(75) "lum-ato-nena-qe-lindin-ne-tetor-cfare-kane-te-vecante-femijet-e-ketij-muaji"

Lum ato nëna që lindin në tetor, çfarë kanë të veçantë fëmijët e këtij muaji

Fun

Gazeta Express

04/10/2022 21:48

Të lindurit e muajit tetor janë të veçantë për shumë arsye dhe më poshtë do shkruajmë të gjitha karakteristikat unike të tyre.

Janë natyra të pastra e miqësore

Lexo Edhe:

Kanë një personalitet simpatik që i bën të dëshiruar në çdo rreth shoqëror. Njerëzit e lindur në muajin tetor dinë si të shuajnë konfliktet dhe kurrë nuk i nxisin këto të fundit. Janë tejet tërheqës dhe personaliteti i tyre tërheq si një magnet. Kanë aftësi të përshtaten mjaft mirë dhe zor se bëjnë armiq !

Optimist

Të jesh me një person që ka lindur në muajin tetor do të thotë ta shohësh gjithnjë gotën gjysmë plot. Ata janë optimistë dhe e shohin jetën gjithë ngjyra. Nuk e humbasin shpresën dhe kanë aftësinë të të ngrenë moralisht.

Njerëzit e lindur në tetor shquhen për natyrën e tyre romantike. Bëjnë çmos për të fituar dashurin e njeriut që duan dhe kur e fitojnë, nuk e marrin të mirëqenë, por gjithmonë përpiqen ta surprizojnë e ta bëjnë të lumtur.

Empatikë të lindur. Ata që festojnë ditëlindjet e tyre në tetor janë njerëz me inteligjencë të lartë emocionale. Njerëzit e lindur gjatë këtij muaji janë të vetëdijshëm për emocionet e tyre dhe aftësitë e tyre shoqërore dhe ndjeshmëria janë njësoj të jashtëzakonshme.

Njerëzit e lindur në tetor krijojnë balancë dhe stabilitet në çdo gjë që bëjnë dhe kanë një pikëpamje pozitive për jetën. Nuk i pëlqejnë përballjet dhe i shmangin ato sa herë të jetë e mundur.

Kanë gjithashtu një jetë sociale aktive dhe i duan miqtë deri në perjetesi. Janë sharmantë dhe fjalëshumë dhe edhe pse ju pëlqen të keni njerëz përreth, janë gjithashtu edhe shumë të pavarur.