Kjo është mosha në të cilën burrat bëhen të pjekur - Gazeta Express
string(50) "kjo-eshte-mosha-ne-te-cilen-burrat-behen-te-pjekur"

Shneta

Gazeta Express

22/08/2022 11:36

Kjo është mosha në të cilën burrat bëhen të pjekur

Shneta

Gazeta Express

22/08/2022 11:36

Pavarësisht nëse jeni një grua që pyet se çfarë po kalon në kokën e burrit tuaj ose një nënë që përpiqet të kuptojë se si djali juaj do të jetë në gjendje ta përballojë ndonjëherë jetën i vetëm, pyetja e vazhdueshme është e njëjta: kur piqen burrat? Rezulton se nuk jeni vetëm që po pyesni veten.

Në fakt, një studim i 2013, zbuloi se burrat piqen deri në 11 vjet pas grave. Por, në cilën moshë meshkujt piqen emocionalisht? Ndërsa gratë piqen mesatarisht në moshën 32-vjeçare, burrat piqen emocionalisht në moshën 43-vjeçare. Në këtë studim, si burrat ashtu edhe gratë ranë dakord që gratë piqen më shpejt.

Ata gjithashtu zbuluan se burrat mendojnë se janë shumë më të papjekur se gratë, transmeton Your tango. Gratë gjithashtu thanë se kanë më shumë gjasa të jenë më të pjekura në lidhje dhe se ato marrin më shumë vendime, veçanërisht kur bëhet fjalë për vendime të rëndësishme.

Gratë pranuan se e humbasin shpejt durimin me papjekurinë e tyre. Studimi zbuloi se “46 % e grave ishin në një marrëdhënie në të cilën ata mendonin se po bënin rolin e nënës së partnerit të tyre paksa si shumë. Një tjetër gjë që zbuloi studimi ishte se ata duhej t’u thoshin partnerëve të tyre të ishin më të pjekur mesatarisht 14 herë në vit. /abcnews.al