Emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare në Kosovë, Shqipëri - Gazeta Express
string(63) "emrat-me-te-cuditshem-te-fshatrave-shqiptare-ne-kosove-shqiperi"

Fun

Gazeta Express

30/09/2022 11:58

Emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare në Kosovë, Shqipëri

Fun

Gazeta Express

30/09/2022 11:58

Duke parë se në Kosovë e Shqipëri kemi fshatra që kanë emra nga më të ndryshmit dhe shumë të çuditshëm.

Këta emra janë aq të çuditshëm sa që banorëve që jetojnë në këto fshatra ju vjen turp t’i përmendin nga vijnë.

Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak, po ashtu:

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi -Tepelenë

Gjylekar – Gjilan

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Ersekë

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar- Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq -Lezhë

Kaqibeg -Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh- Novobërdë

Qyqylagë-Lipjan

Ngucat – Malishevë

Bithuq – Dibër

Muqiverrc- Kamenicë