Çifti australian i hoqi pelenat fëmijës dy javëshe: Zbulojnë teknikën që shfrytëzuan për këtë sukses - Gazeta Express
string(99) "cifti-australian-i-hoqi-pelenat-femijes-dy-javeshe-zbulojne-tekniken-qe-shfrytezuan-per-kete-sukses"

Fun

Gazeta Express

03/10/2022 10:15

Çifti australian i hoqi pelenat fëmijës dy javëshe: Zbulojnë teknikën që shfrytëzuan për këtë sukses

Fun

Gazeta Express

03/10/2022 10:15

Ndërkohë që shumë prindër bëjnë betejë për t’ia hequr pelenat fëmijëve të tyre, një çift australian ka treguar historinë e tyre të pazakontë, duke zbuluar se e kanë “zhvitur” vajzën e tyre kur ajo ishte vetëm dy javëshe.

Montana Lower dhe Tom Linwood janë një çift interesant i martuar që arritën atë që shumë e konsiderojnë të pamundur.

Domethënë, ata arritën që vajza e tyre Blue, e cila së shpejti do të mbushë dy vjeç, të mos kryejë jashtëqitjen në pelena kur ishte vetëm pesëmbëdhjetë ditë. Sot, vajza përdor tualetin ashtu si prindërit e saj, transmeton thesun.

Çifti ka deklaruar se kanë përdorur të ashtuquajturat komunikimi i eliminimit (KE), duke shpjeguar gjithçka në detaje në kanalin e tyre në YouTube “On the Way by Montana Lower”.

“Kjo përfshin të dëgjoni fëmijën tuaj kur ajo dëshiron të shkojë në tualet dhe ta çoni atje në vend që ajo ta bëjë atë me pelenë”, shpjegoi Montana.

Burri i saj u pajtua dhe shtoi se “Çdo nënë e di kur fëmija i tyre është i uritur. Ata tregojnë shenja të caktuara, dhe është e njëjta gjë kur duhet të shkojnë në tualet. Gjithçka ka të bëjë me të dëgjuarit dhe të shikuarit”.

Ndonëse prindërit fillimisht ishin skeptikë, ata vendosën të provonin teknikën EC dhe Tom vuri re se si, megjithëse ata ende përdorin pelena herë pas here, numri i tyre ka rënë në mënyrë drastike. Ata gjithashtu arritën të kursejnë para.

“Fëmijët lindin pa njohuri të paracaktuara se si të shkojnë në tualet, kështu që nëse nuk i mësojmë se si të përdorin pelenat, atëherë nuk kemi pse t’i çmësojmë ato. Pra, ka kuptim të themi se kemi arritur të tualetin në këtë mënyrë”, shtoi Tom.

Ata këshilluan edhe prindërit e tjerë se si ta zbatojnë me sukses këtë teknikë, duke theksuar se është mirë që ta provojnë gjatë verës.