Çfarë vënë re më shumë miqtë në shtëpinë tuaj? - Gazeta Express
string(45) "cfare-vene-re-me-shume-miqte-ne-shtepine-tuaj"

Fun

Gazeta Express

23/09/2022 1:38

Çfarë vënë re më shumë miqtë në shtëpinë tuaj?

Fun

Gazeta Express

23/09/2022 1:38

Të kesh mysafirë në shtëpi mund të jetë kënaqësi, por edhe rraskapitëse. Sidomos para mbërritjes së tyre, stresi dhe lodhja janë edhe më të mëdha.

E njohim të gjithë atë situatën në të cilën pastrojmë, sistemojnë, bëjmë pazar, para se të vijnë miqtë. Po në vend që të lodheni duke bërë punët me themel, shikoni kujt duhet t’u kushtoni realisht rëndësi. Së pari aromës.

Miqtë kanë tendencën të nuhasin sapo hyjnë në një shtëpi. Kështu që nëse nuk ke ndonjë aromë të caktuar, ndiq një qiri. Një gotë pije është “must”, kështu që sigurohu të kesh diçka në barin e shtëpisë.

 Lulet shtojnë më shumë gëzimin. Dekori i shtëpisë mjafton edhe nëse është minimalist dhe i lirë. Vetëm mos harro të lash çarçafët. Larja e tualetit është diçka që nuk pranon kompromis. Mos harro të vendosësh letër higjienike.